Støt vore sponsorer, de støtter os

Midtbornholms Rideklubs Støtteforening

Støtteforeningen arbejder for ungdommen i klubben. Foreningens formål er at yde økonomisk støtte til fordel for børne– og ungdomsrytterne i MBR.

Sådan kan du hjælpe os med at støtte ungdommen:

Alle kan blive medlem af støtteforeningen, det gælder for eksempel også bedsteforældre eller andre med interesse for at støtte foreningen. Kontakt støtteforeningens kasserer Ann-Sofie Olsen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 4030 1448Indbetaling af medlemskontingent sker på konto 0657 6446-431-747.

Det koster 150 kr. om året at være passiv medlem.

Er du studerende udenfor Bornholm, kan du blive medlem for 300 kr. om året, og så kan du bruge ridehallens faciliteter 4-6 gange årligt.

Her kan du læse mere om Midtbornholms Rideklubs Støtteforening.

Har du en god idé til hvad foreningen skal støtte af arrangementer, er du velkommen til at kontakte formand Carsten Ipsen på tlf: 56 97 53 03, mobil 40 26 53 03 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Bestyrelsen består af:

Formand: Carsten Ipsen